24.04.2020
Lastenkulttuurista voi nauttia myös etänä

Koronavirusepidemia on muuttanut lasten ja nuorten arkea kuluvan kevään aikana merkittävästi. Uusi harrastakotona.fi-sivusto on luotu, jotta lapset, nuoret ja perheet löytäisivät mukavaa tekemistä ja mahdollisuuksia kokea ja kokeilla taidetta poikkeustilanteessakin.

Harrastakotona.fi-sivustolta löytyy monipuolista tekemistä sekä taide- ja kulttuurielämyksiä helposti ja maksuttomasti. Sivuille on valittu taidetekemistä aina parkourista sirkukseen ja sarjakuvasta tanssiin. Lapsi voi tutustua sivuihin yksin tai vanhemman kanssa. Sivujen sisältöjä voidaan käyttää myös etäopetuksessa. Sivuilta löytyy lisäksi esitystallenteita, virtuaalivierailuja sekä kalenteri, jossa näkyy tulossa olevia live stream -esityksiä. Sivut on tuotettu suomeksi ja ruotsiksi.

Pohjanmaalla lastenkulttuuriverkosto Bark jakaa myös facebook- ja instagram-tilien kautta etäkulttuurivinkkejä kaikenikäisille lapsille. Bark on valtakunnallisen lastenkulttuurikeskusten verkoston jäsen ja on ollut mukana tuottamassa materiaalia harrastakotona.fi-sivustolle.

Siirry "Uutisia"-sivulle
Päivitetty 20.11.2014, Kello 14.42, .